vineri, 24 iulie 2009

Maya Summer Fair


Prajiturele, premii handmade, produse lucrate manual (cercei, coliere, bratari, brose, bentite, genti, hainute si multe altele) si multa voie buna!

DATA: 26 iulie.
ORA: 11:00 - 19:00.
UNDE:
Club Maya (Calea Mosilor Nr. 138).
INTRARE: Libera.

joi, 23 iulie 2009

Tendinte toamna/iarna 2009 - barbati

Toamna este unul dintre cele mai interesante sezoane pentru moda barbatilor deoarece prezinta o mare varietate: vremea racoroasa si tendintele de astazi reprezentate de culori clasice calde pot fi o adevarata provocare pe care trebuie s-o examinam cat mai atent pentru a fi capabili sa gasim o vestimentatie care sa se potriveasca cu trecerile dintr-un sezon in altul.

1. In tinutele acestui sezon trebuie sa se regaseasca neaparat culori discrete, cum ar fi tonurile de gri, maro deschis si verde masliniu. Pe langa acestea, un rol important au catifeaua si flanela. Aceste combinatii vor da un aer elegant si comod in acelasi timp.

2. Jacheta militareasca: inspirata din tinutele ofiterilor germani, multi designeri precum Burberry Prorsum, H&M sau John Galliano au creat pentru acest sezon jacheta militareasca ce se anunta a fi un must-have.

3. Pantaloni: inafara de obisnuitii jeansi, acestia se vor purta in nuante de bej si carouri, iar cei indrazneti si slabi pot incerca pantaloni din piele subtire (piele va rog, nu latex).

6. Blazer cu maneci 3/4: este un must-have atat pentru barbati, cat si pentru femei. Da un aer chic, se poate asorta foarte usor atat cu tricouri, cat si cu camasi.

7. Costumul: de preferat sacoul cu 2 nasturi, deoarece avantajeaza inaltimea, este strans pe talie si se incadreaza perfect tendintelor sezonului, fiind un amestec de nou cu clasic. Pantalonul se recomanda a fi drept, de acelasi material si culoare ca sacoul.

8. Puloverul in V: atat in culori tari cat si in pasteluri.


9. Incaltaminte: cu cat mai putine cusaturi si de preferat fara modele. Cat mai simplu.

10. Accesorii: esarfele de lana sau bumbac infasurate usor in jurul gatului sau atarnate pe umeri pot adauga personalitate si distinctie unei tinute. Deasemenea, cravatele slim raman un accesoriu important, ajutand la subtierea corpului si dand o nota de bun gust. Palariile in culori reci, butonii, batista pusa in buzunarul de la piept al sacoului, papionul (nu neaparat negru, asortat la culoare cu ceva din tinuta) si eventual un ac la cravata destul de haios sunt elementele ideale pentru construirea unei tinute minunate. Un aer vintage nu strica nicioada.

luni, 13 iulie 2009

Targ Antartique


Expozitie cu vanzare de accesorii hand-made si vestimentatie vintage.

DATA: 18 - 19 iulie.
ORA: 11:00 - 22:00.
UNDE: Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.
INTRARE: nu este specificat.
BONUS: Tombola cu premii ora de ora.

PS: nu uitati de TARG-usor ! :) Este tot in weekendul 18 - 19 iulie. Uitati-va mai jos ca este postat si el.

Retro Hype


DATA: 15 iulie.
ORA: dupa 17:00.
UNDE: terasa BARACA din Herastrau.

marți, 7 iulie 2009

TARG-usor


Stiai ca daca amesteci galben cu albastru rezulta verde ? Dar ai incercat asta vreodata ? Stiai ca, daca amesteci rosu cu galben rezulta portocaliu ? Stiai ca exista peste 50000 de nuante ? Stiai toate astea ? Dar ai mai urmarit cum un artist picteaza ?
Porti bijuterii ? Dar stii cum ajung doua bucati de metal si o manuta de margele sa-ti “completeze” tinuta ?
Vrei o pereche de cercei Altfel si, nu gasesti ? Vrei o bijuterie in care sa-ti poti alege culorile si designul asa cum vrei tu ? Le poti accesoriza hainelor de colectie , pantofilor unici si gentilor neconventionale.
Pune-ti palaria, alege-ti o carte …Te invitam sa gusti o prajitura naturala …

DATA: 18-19 iulie.
ORA: 11:00 - 20:00.
UNDE: Clubul Taranului.
INTRARE: gratuita banuiesc, avand in vedere ca pe afis nu este specificat nimic.

PS: in acelasi weekend este si Targul Antartique postat mai sus ! :)

FLOWER POWER Vintage Show


Explozie de flori naturale, vintage si hand-made, cum n-ai mai vazut! Pictate, decupate, imprimate, desenate, in par, pe umar, pe rochie, pe geanta sau la gat, mii de flori te asteapta sa le iei acasa si sa le adaugi garderobei tale.

DATA: 11 iulie.
ORA:
12:00 - 20:00.
UNDE: La Scanteia (Bd. Ferdinand, nr. 73).
INTRARE: 5 lei.
BONUS: coltul de hair-styling, unde iti poti schimba look-ul intr-un ... minut.