miercuri, 20 mai 2009

Be smart !

De ce deschid blog-ul prin aceasta rubrica? Pentru ca ai nevoie sa fii smart. Si nu crede ca te jignesc prin a-ti spune acest lucru, pentru ca nu ma refer la ce te gandesti tu. A fi smart inseamna doar o mica parte din a fii stylish, dar este in schimb esentiala.
Acest blog te invata pe tine, cel ce nu ti-ai gasit inca propria personalitate si incerci sa te "descoperi", sa fii stylish. Cuvintele de aur de la care trebuie sa pornesti sunt: A FII STYLISH NU INSEAMNA A COPIA !. Bun, esti putin socat probabil pentru ca nu intelegi.
A fii stylish este o atitudine, un mod pe care tu il exprimi celorlalti, iar daca incerci sa preiei anumite gesturi/haine/expresii de la persoanele din jurul tau pe care le consideri a fi asa, crede-ne ca nu vei rezolva nimic. Analizeaza-te si incearca sa iti dai seama cum vrei sa fii, fara influente din partea tipei/tipului de pe Myspace sau Hi5, care are poze tari si se imbraca super tare. Nu, nu asa, tot ce poti face e doar sa admiri si sa recunosti ca e stylish in esenta lui. Nu incerc aici sa-ti pun bariere sau sa te dezvat pe proastele obiceuri, pentru ca sa recunoastem, nimeni nu e perfect, dar incerc sa te invat cum poti fi altfel fata de ceilalti. Creeaza-ti propriul stil, tunde-te cum vrei, important e sa te simti bine in pielea ta! Incearca sa-ti castigi increderea in tine, pentru ca numai asa vei transmite si celorlalti ca esti cool. Degeaba iti pui tricoul ala care tocmai a aparut si blugii ala strech care ai auzit ca se poarta, daca tu nu te simti ok si consideri ca nu te avantajeaza. Te vei transforma intr-un wanna be si atat. Trust me! Voi incerca sa iti arat cum poti fii stylish in pielea ta, cu conditia ca si tu vei incerca sa te descoperi.
E un blog pentru toti, inclusiv si pentru tine, cel care te consideri deja stylish si nu crezi ca mai ai ce invata. Ok, poate ai dreptate, dar acest blog nu este numai un-loc-unde-poti-invata-sa-fii-stylish. Este un loc unde am incercat sa sustrag toate informatiile de care ai tu nevoie, pornind de la fashion si ajungand la parties. Vrei sa vezi ultimele colectii, sa stii care-i crema-minune care te scapa de cosuri, ce culori se poarta in sezonul asta, ce concerte si targuri mai sunt, ce pub-uri s-au mai deschis, care mai e moda la Paris etc ... Este un blog cu preocuparile si obiceiurile oamenilor care dau importanta modului de a se imbraca.

Have a great weekend everybody,
jAcuT

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fii stylish? Imi suna cunoscut.