miercuri, 30 decembrie 2009

Revelion cu Diesler @ Palatul Ghika



"
Plictisiti de aceleasi locuri, noi am cautat ceva nou… Si am gasit ceva nou…

Palatul Ghika… construit in 1833, casa domneasca si resedinta de vara a Domnitorului Grigorie Ghika… Restaurata, arata exact ca in vremea haiducilor!

Am vrut altceva… nu doar o banala seara de revelion… Am vrut party… Mare party cu beaturi funky si break-uri tari, 2 scene cu artisti, open bar si open buffet, visuals, garderoba si bineinteles paza intarita, ca doar suntem in Palatul Domnitorului Tarii Romanesti.

Cam tot ce avem nevoie sa uitam de restul lumii din jurul Palatului si sa facem istorie… O altfel de istorie, asa cum locul asta incredibil nu a mai vazut cu siguranta.

Aducem cei mai buni DJ’ si ii lasam liberi, sa dea tonul anului care urmeaza sa inceapa.

2 scene, sounduri potrivite, vibe-ul cel mai bun, live act-uri, dj seturi… si ce or mai vrea sa faca DIESLER venit de prin straini, Zicu si Ufe, Funky Mamas, Manki ‘n Stieb, Rotopercutor si Deeproots de pe la noi!
Deci aici si asa incepem anul 2010. Ideea? Funk… Cat mai mult funk! Si break-uri…si poate reggae. Asadar ne strangem pe 31 decembrie… La orele 22… si incepem funk-izarea orasului… intr-una din cladirile sale cele mai vechi.

Pregatiti-va de dans, muzica si cele mai bune servicii."


SEE YOU THERE !

sursa: feeder

Niciun comentariu: