marți, 26 mai 2009

Corina Vladescu

Este tanara, talentata si are mari sanse sa ajunga si mai sus decat este acum :).
A terminat ca sefa de promotie la Facultatea de Arte, sectia design vestimentar iar in prezent are un showroom "Circuit Bored", pe care il gasiti pe str. Zece Mese nr. 22.

Postez cateva creatii din noua colectie Spring/Summer 2009:

sâmbătă, 23 mai 2009

Acaju Boutique

Duminica, 23 mai 2009, se deschide "Acaju Boutique".
"Este locul unde gasesti multe culori, lucruri de demult si de acum, haine si bijuterii cu drag create,
mic mobilier pictat, toate atent alese si aranjate in casa cocheta cu marchiza.adauga cartea de pe pervaz si cafeaua aburinda, bomboanele colorate si muzica buna si ai locul cel mai primitor pentru o vizita".
Adresa: str. Cuza Voda, langa Banca San Paolo
BLOG: http://acajuboutique.blogspot.com/
Have a lovely weekend everyone !

Tendinte primavara/vara 2009

1. Culori: nuante pale (crem, bej, alb, ocru, pasteluri, marouri) in care se accentueaza cu cateva elemente de culori tari (rosu visiniu, verde marin, albastru).

2. Pantalonii scurti sunt un must-have, iar pentru persoane mai scunde, pantalonii tip cigarette sau pana, in culori foarte deschise, pentru efect de alungire.


3. Rochia-camasa, care poate fi purtata cu centura pe sold sau fara, cu nasturi sau nu, cu maneci indoite mai lunga sau mai scurta, avand acel aer de "dimineata de dupa", dar neaparat in culori deschise si realizata din materiale usoare ca bumbacul panza sau inul.

4. Motive florale de inspiratie afro sau asiatica si imprimeuri mari, grafice.

5. Lookul romantic si extrem de feminin realizat prin accente de dantela si elemente crosetate.

6. Kimonoul, interpretat in diverse variante.

7. Pentru tinutele de seara, piese extrem de indraznete bazate pe taieturi asimetrice, rochii bandaj si alte elemente provocatoare.

8. Talia marcata de curea, indiferent de tinuta aleasa.

9. Rochitele si fustele, dar cu o lungime standard de 5 cm deasupra genunchiului.

10. Pantofii cu platforme si tocuri foarte inalte, dar mai groase, nu de tip stilleto.

vineri, 22 mai 2009

The Amsterdams

Vineri - 22 mai 2009, The Amsterdams vor concertul de lansare a albumului "Adolessons" in clubul "Silver Church" (Calea Plevnei, nr. 61), incepand cu ora 20:30. Biletul este 25 RON si include un exemplar din albumul Adolessons.
Locul este minunat, iar de la The Amsterdams am pretentii mari :) Desi sunt la inceput, ceva imi spune ca vor face muzica foarte buna pe viitor. Inca nu sunt "copti", dar intentiile se vad.
Have fun!



The Amsterdams - Lights Out
Asculta mai multe audio Muzica »

Kinga Varga

Kinga Varga este un designer de pe meleagurile noastre, o persoana foarte talentata care mie personal imi place foarte mult.
Postez cateva creatii din colectiile sale, specificand ca pe acestea le-am luat de pe site-ul www.kingavarga.ro .


Colectia "Frumoasa din orasul adormit":



Colectia "Cherchez la femme":

J. Viewz - Smooth Criminal

Putina muzica nu strica niciodata ...

joi, 21 mai 2009

Wear Palettes



Azi va prezint un site care va poate ajuta enorm de mult atunci cand nu stiti cum sa imbinati culorile. Pornind de la o culoare aleasa, acest site va ajuta, dandu-va exemple, cum puteti creea un outfit minunat, in care sa va simti excelent.
Site-ul este urmatorul: http://blog.wearpalettes.com/

Have fun!


miercuri, 20 mai 2009

Manual de stil - Dana Budeanu


Recomand aceste carti pentru cei care sunt in cautare de stil.
Sunt extrem de bine realizate si te ajuta sa-ti construiesti propria garderoba, pornind de la piese vestimentare obligatorii.
Se gasesc oriunde, de la librarii pana la chioscurile din fata blocului.
Exista Manual de stil pentru femei + Manual de stil pentru gentlemani.
"Stiti ce cred ca vrea Dana sa ne spuna in aceasta carte? Ca stilul se invata ca o limba straina - nu toti vom avea accentul perfect, dar macar vom intelege mai bine contextele, vom comunica mai relaxati si vom putea privi mai departe de noi insine. Si mai cred ca Dana e prima persoana care are dreptul sa interzica invatarea proverbului "nu haina il face pe om"...
Inainte sa locuim intr-o casa, intr-un cartier, intr-un oras, pe un continent, locuim in noi insine. De ce n-ar fi si corpul nostru bine pus in valoare, de ce n-ar vorbi despre noi si stilul, personalitatea, indrazneala de a iesi din cadenta cu exact felul nostru de a fi? ... Cam asa am tradus eu ce-am invatat de la Dana si de aceea ma simt bine in pielea mea, in hainele mele, in zambetul meu ..." - Fragmente din prefata realizata de Mihaela Radulescu in Manualul de Stil pentru femei.

Henrik Vibskov

Un pic si de Henrik Vibskov ... are unele creatii extrem de originale.
Pozele sunt luate de pe site-ul lui, www.henrikvibskov.com, de la ultima colectie Sping/Summer 2009.
Nu pot spune ca am facut o pasiune pentru acest designer, insa imi plac tinutele si mai ales modului in care isi prezinta hainele, dand atentie tuturor amanuntelor.
Are atitudine si se vede lucrul asta, creatiile obligandu-te practic sa ai si o anumita stare de spirit in momentul in care vrei sa le imbraci.
Il apreciez pentru curaj, originalitate si locul unde a ajuns.
Good luck!



Viktor & Rolf

Buuun ... vom incepe cu cativa designeri care personal, mi se par interesanti. Intotdeauna am cautat ceva care sa straluceasca, sa iasa din anonimat dar sa fie in acelasi masura placut.
Viktor & Rolf mi se par incredibili, combinand culorile si simetriile intr-un mod absolut interesant.
Postez cateva tinute din noua colectie Spring/Summer 2009 Ready-To-Wear. Tin sa precizez ca aceste poze le am de pe site-ul www.vogue.co.uk, in felul asta dezvaluind celor care nu stiu, un site in care te poti inspira foarte bine.




Be smart !

De ce deschid blog-ul prin aceasta rubrica? Pentru ca ai nevoie sa fii smart. Si nu crede ca te jignesc prin a-ti spune acest lucru, pentru ca nu ma refer la ce te gandesti tu. A fi smart inseamna doar o mica parte din a fii stylish, dar este in schimb esentiala.
Acest blog te invata pe tine, cel ce nu ti-ai gasit inca propria personalitate si incerci sa te "descoperi", sa fii stylish. Cuvintele de aur de la care trebuie sa pornesti sunt: A FII STYLISH NU INSEAMNA A COPIA !. Bun, esti putin socat probabil pentru ca nu intelegi.
A fii stylish este o atitudine, un mod pe care tu il exprimi celorlalti, iar daca incerci sa preiei anumite gesturi/haine/expresii de la persoanele din jurul tau pe care le consideri a fi asa, crede-ne ca nu vei rezolva nimic. Analizeaza-te si incearca sa iti dai seama cum vrei sa fii, fara influente din partea tipei/tipului de pe Myspace sau Hi5, care are poze tari si se imbraca super tare. Nu, nu asa, tot ce poti face e doar sa admiri si sa recunosti ca e stylish in esenta lui. Nu incerc aici sa-ti pun bariere sau sa te dezvat pe proastele obiceuri, pentru ca sa recunoastem, nimeni nu e perfect, dar incerc sa te invat cum poti fi altfel fata de ceilalti. Creeaza-ti propriul stil, tunde-te cum vrei, important e sa te simti bine in pielea ta! Incearca sa-ti castigi increderea in tine, pentru ca numai asa vei transmite si celorlalti ca esti cool. Degeaba iti pui tricoul ala care tocmai a aparut si blugii ala strech care ai auzit ca se poarta, daca tu nu te simti ok si consideri ca nu te avantajeaza. Te vei transforma intr-un wanna be si atat. Trust me! Voi incerca sa iti arat cum poti fii stylish in pielea ta, cu conditia ca si tu vei incerca sa te descoperi.
E un blog pentru toti, inclusiv si pentru tine, cel care te consideri deja stylish si nu crezi ca mai ai ce invata. Ok, poate ai dreptate, dar acest blog nu este numai un-loc-unde-poti-invata-sa-fii-stylish. Este un loc unde am incercat sa sustrag toate informatiile de care ai tu nevoie, pornind de la fashion si ajungand la parties. Vrei sa vezi ultimele colectii, sa stii care-i crema-minune care te scapa de cosuri, ce culori se poarta in sezonul asta, ce concerte si targuri mai sunt, ce pub-uri s-au mai deschis, care mai e moda la Paris etc ... Este un blog cu preocuparile si obiceiurile oamenilor care dau importanta modului de a se imbraca.

Have a great weekend everybody,
jAcuT