miercuri, 30 decembrie 2009

Revelion cu Diesler @ Palatul Ghika



"
Plictisiti de aceleasi locuri, noi am cautat ceva nou… Si am gasit ceva nou…

Palatul Ghika… construit in 1833, casa domneasca si resedinta de vara a Domnitorului Grigorie Ghika… Restaurata, arata exact ca in vremea haiducilor!

Am vrut altceva… nu doar o banala seara de revelion… Am vrut party… Mare party cu beaturi funky si break-uri tari, 2 scene cu artisti, open bar si open buffet, visuals, garderoba si bineinteles paza intarita, ca doar suntem in Palatul Domnitorului Tarii Romanesti.

Cam tot ce avem nevoie sa uitam de restul lumii din jurul Palatului si sa facem istorie… O altfel de istorie, asa cum locul asta incredibil nu a mai vazut cu siguranta.

Aducem cei mai buni DJ’ si ii lasam liberi, sa dea tonul anului care urmeaza sa inceapa.

2 scene, sounduri potrivite, vibe-ul cel mai bun, live act-uri, dj seturi… si ce or mai vrea sa faca DIESLER venit de prin straini, Zicu si Ufe, Funky Mamas, Manki ‘n Stieb, Rotopercutor si Deeproots de pe la noi!
Deci aici si asa incepem anul 2010. Ideea? Funk… Cat mai mult funk! Si break-uri…si poate reggae. Asadar ne strangem pe 31 decembrie… La orele 22… si incepem funk-izarea orasului… intr-una din cladirile sale cele mai vechi.

Pregatiti-va de dans, muzica si cele mai bune servicii."


SEE YOU THERE !

sursa: feeder

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Getting Lippie

"A girl can't read that sort of thing without her lipstick" - Holly Golightly

marți, 8 decembrie 2009

Marche de Noel

Pe 12 si 13 decembrie, cu mic cu mare trebuie sa ne ducem la "Marche de Noel" ! Este un targ de craciun mai select, deoarece ne vom delecta cu designeri talentati si consacrati, atat de accesorii hand-made, cat si de hainute.
Vor participia cu accesorii hand-made Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Maria Filipescu, Ioana Matei, Raluca Dracea, Silvia Serban si Mariana Xidarakou.
Iar in materie de vestimentatie ii intalnim pe Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Mirela Diaconu si Istvan Campan.
Iar pe langa asta, pe tot parcursul targului vom putea admira picturile Patriciei Teodorescu si fotografiile artistului Dan Piersinaru.

DATA: 12 - 13 decembrie.
ORA: 11:00 - 20:00
UNDE: Institutul Francez (Bld. Dacia nr. 77).
INTRARE: libera.




Gourmandise - Fashion Delice

Gourmandise! Este o tanara designerita de accesorii hand-made, extrem de talentata de altfel, care creeaza gentute, brose, papioane, insigne si promite o colectie vestimentara in curand.
Vreau sa spun ca eu m-am indragostit de gentutele ei, mi-am achizitionat deja una si n-am sa ma opresc aici in nici un caz :).
Atunci cand ne-am intalnit, m-a impresionat extrem
de mult, spunandu-mi ca tot ce a invatat a invatat singura. Curioasa din fire, am aflat ca "procesul" de creatie a gentutelor incepe prin desenarea imprimeurile, printarea acestora pe material si apoi trece la masina de cusut. Deci totul este hand-made si evident, unic.
De asemenea, s-a alaturat echipei "Alkemishtii" condus de TinaR, astfel incat creatiile sale se pot gasii si in magazinele acestui brand.
SITE: www.gourmandise.ro .
BLOG: http://www.gourmandise.ro/blog/ .

Si acum cateva poze luate de pe site:


Brosele nu se gasesc deocamdata pe site, poza am luat-o de pe blog. Daca va plac, text her :)

Oxford Circus FlashWalk

O reclama extrem de interesanta, mai ales ideea ingenioasa: modele, body painting, oxford circus - una din cele mai umblate si cunoscute intersectii si evident, o prezentare de moda spontana in plina intersectie.
The sale goes on & on & on & on Brand Alley
.